Go back to Richel Bilderbeek's homepage.

Go back to Richel Bilderbeek's about page.

 

 

 

 

 

Curriculum Vitae

 

Persoonlijke gegevens


Naam: Richel J.C. Bilderbeek

Geslacht: Man

Adres: ---

Postcode: ---

Woonplaats: Groningen

Telefoonnummer: ---

E-mail: ---

Homepage: http://www.richelbilderbeek.nl

Geboortedatum: 2 september 1980

Geboorteplaats: Milsbeek, gemeente Gennep

Nationaliteit: Nederlandse

 

Opleidingen


Periode    

Opleiding

Diploma

2007-2008

Universitair Onderwijscentrum Groningen

Ja

1999-2005

Rijksuniversiteit Groningen, Biologie, richting Theoretische Biologie 

Ja

 

Werkervaring


Periode                       

Functie

november 2010-heden
november 2000-september 2008

Theatertechnicus (vrijwillig): het verzorgen van de licht- en geluidstechniek van theatervoorstellingingen in het Prinsentheater te Groningen.

september 2006-heden

Trainer C++ (op projectbasis): de C++ kennis van beginnen de gevorderde trainees op maat verder ontwikkelen, bij DTS te Meppel.

september 2008-augustus 2010

Docent biologie, natuur-scheikunde en theatertechniek: doceren aan meerdere derde- en vierdejaars BBL, KBL en TL klassen in de vakken Biologie, Natuur-Scheikunde en Theatertechniek bij VMBO 't Venster te Arnhem.

mei-oktober 2009

Assistent onderzoeker: C++ software ontwikkeling en verbetering van algoritme om de waarschijnlijkheid van een fylogenie te berekenen. Dit in opdracht en samenwerking met Dr. Rampal Etienne, die is verbonden aan de Community and Conservation Ecology groep te Groningen. Het artikel dat uit dit onderzoek voortgekomen is, is nog in voorbereiding.

februari-juni 2006

Assistent onderzoeker: In samenwerking met en voor Dr. Thor Veen een gebruikersvriendelijk C++ computersimulatie geschreven voor theoretisch biologisch onderzoek. Deze simulatie onderzoekt onder welke omstandigheden een kostenloos signaal (bijvoorbeeld een vlek op het voorhoofd) kan ontstaan.

februari-maart 2006
april-mei 2004
augustus-oktober 2003

Cursusbegeleider en -ontwikkelaar 'C++ for Biologists': het cursusmateriaal en manier van begeleiden voor 'C++ for biologists' aangepast naar aanleiding van de ervaringen in het jaar ervoor, samen met Dr. G.S. van Doorn, in opdracht van de vakgroep Theoretische Biologie te Groningen.

januari-februari 2006

Software ontwikkelaar: ontwikkeling van een C++ applicatie om een inlogprocedure automatisch te laten verlopen. Voor het programma is een simpel script ontwikkeld, zodat veranderingen in de inlogprocedure ook ingevoerd kunnen worden in het programma, voor Transcom Worldwide.

december 2005-januari 2006

Software ontwikkelaar: ontwikkeling van een applicatie die Excel bestanden in kan lezen, deze in het gewenste formaat giet en de invoer checkt op onvolledigheden en fouten, voor Transcom Worldwide.

oktober-november 2005

Assistent onderzoeker: samen met en voor Dr. C. Wiley een gebruikersvriendelijk C++ computersimulatie geschreven voor theoretisch biologisch onderzoek. Deze simulatie onderzoekt de oorzaken en gevolgen van het veranderende paringsgedrag in streken waar twee verwante soorten aanwezig zijn.

mei 2004-september 2005

Software ontwikkelaar: samen met Prof. F.J.Weissing, Dr. R. Bijlsma en Dr. M.W. Kleefsman-Smith een gebruikersvriendelijk C++ programma geschreven voor de Commissie Genetische Modificatie. Het programma laat de gebruiker de risico's van het verbouwen van genetisch gemodificeerde gewassen onderzoeken.

 

Taalvaardigheden


Taal

Schriftelijk

Mondeling

Nederlands 

Uitstekend

Uitstekend

Engels

Uitstekend

Uitstekend

Duits

Goed

Goed

 

Referenties


Dr. Rampal Etienne

Onderzoeker bij de Community and Conservation Ecology groep (University of Groningen)
E-mail: ---

Dr. Thor Veen

Onderzoeker bij de School of Biosciences (University of Exeter)
E-mail: ---

Dr. Chris Wiley

Onderzoeker bij de Department of Neurobiology and Behavior (Cornell University)
E-mail: ---

 

 

 

 

 

Go back to Richel Bilderbeek's about page.

Go back to Richel Bilderbeek's homepage.

 

Valid XHTML 1.0 Strict